Snackstation en familiebedrijf met traditie & genot
De Jausenstation biedt huisgemaakte lekkernijen uit eigen productie. In het seizoen worden in de eigen kaasmakerij dagelijks verse biologische schapen-/schapenmix kaas, biologische kruidenkaas van koemelk en biologische boerenkwark gemaakt van eigen grondstoffen. Vleesvariaties van biologisch varkensvlees, - rundvlees en -lam, evenals houtovenbrood, staan garant voor de hoogste kwaliteit en beste smaak. Daarnaast is er verfrissende cider van de boer en luchtige boerenbeignets. De kwaliteit van onze producten blijkt uit de regelmatige prijswinningen van onze producten. De traditionele boerderij, waarvan de geschiedenis teruggaat tot de 14e eeuw, wordt geleid door jongboer Josef en zijn levenspartner Katrin - ondersteund door het hele gezin. Hier ontmoeten geleefde traditie en hoogste genot elkaar.
1 april tot 31 oktober dagelijks geopend (bij mooi weer).
Regionale keuken
Wendt u zich voor informatie tot het contact.
wettelijke contactgegevens
Bio Bauernhof Zöttl