Familiebedrijf met traditie De oorsprong van onze boerderij gaat terug tot de 14e eeuw. Toen liepen er al schapen op de boerderij. De productie van gemengde schapenkaas en de directe verkoop worden al generaties lang beoefend. Tijdens het seizoen wordt er dagelijks verse biologische schapen-/schapenkaas, biologische koemelkse kaas en biologische boerenkwark geproduceerd in de boerderijmelkerij met grondstoffen van de boerderij. De kwaliteit van onze producten wordt gekenmerkt door de prijzen die we regelmatig ontvangen. De boerderij wordt gerund door de jonge boer Josef en zijn partner Katrin, waarbij zijn ouders ijverig meehelpen om al het werk aan te kunnen.
Het snackstation is dagelijks geopend van 1.4-31.10, waar je kunt genieten van onze huisgemaakte producten - zoals cider van de boer, onze kaasvariaties en vleesvariaties van biologisch varkens-, rund- en lamsvlees worden verwerkt tot heerlijke lekkernijen. Je kunt er genieten van brood uit onze eigen houtoven en onze zoete boeren donuts.
Klik op de knop "PDF nu creëren" om het document te creëren.
Loading...
Hartelijk dank voor uw belangstelling. Wij stellen nu een document voor u op. Dit kan een ogenblik duren. Zodra het pdf gereed is, wordt het in een nieuw tabblad geopend. Hiervoor dient u de pop-upblocker van uw browser voor onze website te deactiveren.