Individuele aankomst vanaf 13.00 uur (tijd om aan te komen, iets te drinken in de zon, een wandeling te maken of te lunchen; let op: De zwembaden kunnen deze middag gebruikt worden, maar de sauna's zijn niet verwarmd).
"Brood bakken deel 1" 14.00 - ca. 16.30 uur: Welkomstaperitief, starterdegen rond tarwe, rogge & spelt; voorbereiding houtoven; theorie & praktijk
Avond: "Private" gourmet diner"Mühlviertler Mund.Art" uit onze bekroonde keuken
2e dag:
Geserveerd gastronomisch ontbijt met het beste brood "Brood bakken deel 2" 09.00 - ca. 14.00.00 uur: Opwarmen, hoofddegen, bakken; theorie & praktijk Lunch: Vers gebakken "Mühlviertler Feuerflecken" & verfrissende drankjes in de tuin Daarna bent u van harte welkom om van de dag te genieten in de wellnessruimte 's Avonds: Gourmetdiner & een bewuste afsluiting van de dag...
3e dag:
Uitchecken voor 11.00 uur; je bent welkom voor een optionele wellness-sessie in ons hotel tot 19.00 uur tegen een toeslag...
Klik op de knop "PDF nu creëren" om het document te creëren.
Loading...
Hartelijk dank voor uw belangstelling. Wij stellen nu een document voor u op. Dit kan een ogenblik duren. Zodra het pdf gereed is, wordt het in een nieuw tabblad geopend. Hiervoor dient u de pop-upblocker van uw browser voor onze website te deactiveren.