© Foto Oberösterreich Tourismus GmbH/Robert Maybach: Alles was es für den Wellness-Urlaub braucht liegt im Spa Resort Therme Geinberg im Innviertel am Beckenrand bereit.
Am Beckenrand im Spa Resort Therme Geinberg im Innviertel befinden sich ein Handtuch, ein Smoothie, ein Teller mit Äpfeln, Zwetschken und Trauben, eine Sonnenbrille und zwei Bücher.
Zoek
Zoeken
Sluiten

Gezondheid en wellness in Oberösterreich

Even tijd voor jezelf. Goede zorg voor je lichaam en geest is belangrijk. De thermale bronnen en gezondheidsoases in Oberösterreich genezen allerlei kwalen met natuurlijke stoffen zoals jodium, pekel, zwavel, radon en water. Wie gewoon een paar dagen wil ontspannen, kan kiezen uit een kleurrijk wellness-aanbod. De bronnen van welzijn zorgen ervoor dat je even helemaal tot jezelf kunt komen, een heerlijke belevenis.

Geniet van de gastvrije warmte van onze rustgevende wateren

In de koudere maanden geven de vier thermale baden in onze regio je een warm welkom. Ben je op zoek naar een paar dagen ontspanning en comfort, dan zit je hier goed. Of het nu gaat om wellness, baden, revitaliserende massages of gewoon om te ontspannen, het kan allemaal in onze spacentra.

Beleef de zandstranden van het Caribisch gebied in het kuuroord Therme Geinberg en de tropische wereld van de zuidelijke zeeën in het EurothermenResort Bad Schallerbach. In de zoutwaterbaden van het EurothermenResort Bad Ischl kom je tot een diepere laag van ontspannen dankzij de toevoeging van zout in het thermale water. En over therapeutisch thermaal water gesproken: met zijn geneeskrachtige ingrediënten is het EurothermenResort Bad Hall natuurlijk ook een topbestemming: hier is natuurlijk heilzaam jodiumzout beschikbaar.