Gasthof Frixeder
Utzenaich, Oberösterreich, Österreich
Typische Innviertler herberg met gerechten uit de regio, maar ook uit de internationale keuken. Asperges zijn in onze herberg alleen verkrijgbaar als ze uit Oberösterreich komen. Hetzelfde geldt voor andere seizoensproducten, zoals cantharellen, aardbeien, ... . Het meeste vlees halen we bij onze regionale slachterijen (Großfurtner, Landhof, ...). We halen onze producten uit de regio, zoals rund- en varkensvlees van Großfurtner en Landhof, schnaps van Donninger en Zehetner en spek van Zehetner.
Natuurlijk hebben we ook zelfgemaakte producten zoals citroenmelisse sap, vlierbloesem sap, bessensap, pruimenbrandewijn, notenbrandewijn, bramenlikeur en diverse seizoensgroenten en -fruit uit onze eigen groente- en kruidentuin.
Onze boerderij biedt ruimte aan groepen van 20 tot 200 personen. We bieden een ruime keuze uit ons à la carte menu of speciale seizoensmenu's. Bijzonder populair zijn onze Bratl in der Rein, die we in verschillende prijsklassen aanbieden, en onze pannenkoeken met geflambeerd ijs, die door de chef zelf aan tafel worden geflambeerd.
Natuurlijk hebben we ook zelfgemaakte producten zoals citroenmelisse sap, vlierbloesem sap, bessensap, pruimenbrandewijn, notenbrandewijn, bramenlikeur en diverse seizoensgroenten en -fruit uit onze eigen groente- en kruidentuin.
Onze boerderij biedt ruimte aan groepen van 20 tot 200 personen. We bieden een ruime keuze uit ons à la carte menu of speciale seizoensmenu's. Bijzonder populair zijn onze Bratl in der Rein, die we in verschillende prijsklassen aanbieden, en onze pannenkoeken met geflambeerd ijs, die door de chef zelf aan tafel worden geflambeerd.
Zaalinformatie
- Indoor: 250 Zitplaatsen
Seizoen
- Voorjaar
- Zomer
- Herfst
- Winter
Wendt u zich voor informatie tot het contact.
Contact & service
4972 Utzenaich
Telefoon +43 7751 8278
Fax +43 7751 8278 - 5
E-Mail office@gasthof-frixeder.at
Web www.gasthof-frixeder.at/
http://www.gasthof-frixeder.at/
Contactpersoon
Mijnheer Kurt Frixeder
powered by TOURDATA