1er Beisl im Lexenhof
Nußdorf am Attersee, Oberösterreich, Österreich
- Huisdieren zijn hartelijk welkom
- Tuin voor gasten
- Vegetarisch
KULINARIUM WIRT - Welkom in het 1er Beisl in de Lexenhof in Nußdorf am Attersee!
We arriveren op een zonnige lentedag en verkiezen het luchtige terras boven de gezellige salon. De jongeman in de bediening is vriendelijk en attent, de tafelschikking is veelbelovend met heerlijke Liptauer, rokerige Verhackert en een plakje Duroc spek. De rundvleessoep met kruidenbeignets was onberispelijk. De Innviertler Grammelknödel knoedels waren klein en met bloembeslag, zoals het hoort, en de gebakken zuurkool op de salade was een leuke, zij het overbodige, gang. De kwartelborstjes waren zo zacht als boter, de venkel zacht gestoofd, de knolselderijcrème een genot, net als de aromatische jus. Een lust voor het oog en het gehemelte, de roze gebraden kalfsfilet met aardappelpuree en delicaat groen schuim van wilde knoflook .
Hieruit blijkt de vaardigheid van patron Hans Lugstein, die zijn vak leerde bij de legendarische Karl Eschlböck en duidelijk onverminderd gepassioneerd is over koken.
De vanillecrème brûlée met frambozen en chocolade-ijs en de witte chocolademousse met tonkaboon en in rum gedrenkte pruimen zijn ook het proeven waard. Al met al was het een harmonieuze aangelegenheid, en de goede selectie exclusieve wijnen is ook het vermelden waard.
We verwelkomen je graag als gast!
Specialiteiten:
Welkom in het 1er-Beisl in het Lex'nhof!
Breng aangename uren door en geniet van specialiteiten uit de Oostenrijkse en internationale keuken in ons bekroonde restaurant.We arriveren op een zonnige lentedag en verkiezen het luchtige terras boven de gezellige salon. De jongeman in de bediening is vriendelijk en attent, de tafelschikking is veelbelovend met heerlijke Liptauer, rokerige Verhackert en een plakje Duroc spek. De rundvleessoep met kruidenbeignets was onberispelijk. De Innviertler Grammelknödel knoedels waren klein en met bloembeslag, zoals het hoort, en de gebakken zuurkool op de salade was een leuke, zij het overbodige, gang. De kwartelborstjes waren zo zacht als boter, de venkel zacht gestoofd, de knolselderijcrème een genot, net als de aromatische jus. Een lust voor het oog en het gehemelte, de roze gebraden kalfsfilet met aardappelpuree en delicaat groen schuim van wilde knoflook .
Hieruit blijkt de vaardigheid van patron Hans Lugstein, die zijn vak leerde bij de legendarische Karl Eschlböck en duidelijk onverminderd gepassioneerd is over koken.
De vanillecrème brûlée met frambozen en chocolade-ijs en de witte chocolademousse met tonkaboon en in rum gedrenkte pruimen zijn ook het proeven waard. Al met al was het een harmonieuze aangelegenheid, en de goede selectie exclusieve wijnen is ook het vermelden waard.
We verwelkomen je graag als gast!
Specialiteiten:
- zelfgestookte schnaps,
- Oostenrijkse keuken,
- internationale keuken
Rustdag
- Zaterdag
- Zondag
Menukaart
- Regionaal
- Internationaal
- Mediterraan
- Vegetarisch
Typische gerechten van het land
- Oostenrijks
Menukaart / NL: Fremdsprachen
- Duits
Zaalinformatie
- Indoor: 40 Zitplaatsen
- Tuin voor gasten: 60 Zitplaatsen
- Tuin voor gasten
Inrichting
- WC
- W-Lan
Betalingsmogelijkheden
debet- en creditkaarten
Mastercard
Visa
overige betaalmogelijkheden
Contante betaling
Onderscheidingen
- 2 Gault Millau Petten/kappen
- 14,00 Gault Millau punten
- 2 Sterren (À la carte)
- 70 Punten (À la carte)
- 3 Falstaff vorken
- 91 Falstaff punten
Zeehoogte
500 m
Parkeren- Parkeerplaatsen: 15
- Voor iedere weertype geschikt
- Voor groepen geschikt
- Huisdieren toegestaan
- Geschikt voor jongeren
- Geschikt voor senioren
- Voor alleenreizenden geschikt
- Geschikt voor met vrienden
- Geschikt voor twee
Seizoen
- Voorjaar
- Zomer
- Herfst
- Winter
Wendt u zich voor informatie tot het contact.
- AMA-fijnproeversregio
- Culinair Attersee
- Salzkammergut visrestaurants
Contact & service
4865 Nußdorf am Attersee
Telefoon +43 7666 80000
Mobiel +43 7666 80000
E-Mail einserbeisl@lexenhof.at
Web www.lexenhof.at/restaurant
https://www.lexenhof.at/restaurant
https://www.lexenhof.at/restaurant
https://www.lexenhof.at/restaurant
Vind ons ook op
Bezoek onze fansite en FacebookContactpersoon
Familie Johann Lugstein
wettelijke contactgegevens
1er Beisl im LexenhofJohann Lugstein
Am Anger 4
AT-4865 Nußdorf am Attersee
einserbeisl@lexenhof.at
http://www.lexenhof.at
Vertretungsverhältnisse:
Lugstein KG
Inhaber: Johann Lugstein
Am Anger 4
4865 Nußdorf am Attersee
powered by TOURDATA